25/2/09

El Bert s'en va per Àsia

"Doncs ja hi som. Sense més contratemps ni preàmbuls estem satisfactòriament embarcats en un altre llarg viatge d'aquests que semblen habituals en els últims temps. De fet, aquest durarà uns 3 mesos i mig, fent-lo el viatge més llarg que mai he fet. Mira que bé.El recorregut ja us l'he explicat en d'altres ocasions, però li farem un ràpid repàs: d'Austràlia volem a Kuala Lumpur, capital de Malàisia, i d'allà, al cap d'una setmaneta, a la illa de Sumatra a Indonèsia. Tres setmanes fins que tornem a Malàisia i posteriorment a Tailàndia. Tot resseguint un recorregut indecidit, acabarem arribant a Phnom Penh, capital de Cambodja, des d'on agafarem un avió de nou a Kuala Lumpur. Des d'allà, finalment, volarem cap a Londres i Barcelona, arribant el 24 d'abril del 2009 a terres catalanes per quedar-nos-hi..."

Així comença el relat d'en Bert i el seu nou viatge per Àsia, un bloc interessant, divertit i ple de comentaris que ens descobriran nosu aspectes d'aquests països...

I aquest divendres 27 de febrer , gaudeix de la pel.lícula "La historia del camello que llora" en el cicle "Els secrets de la Ruta de la Seda"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...