21/2/10

Aventura turca 2008

Rossi i Marc són una parella d'Olesa de Montserrat que els encanta viatjar i fer bones fotos i avui podem seguir el seu relat del viatge a l'agost del 2008 per terres de Turquia:

"Anı es sorprenent, rere unes muralles de color de l'argıla trobes de l'ordre de 10 a 12 runes de fa mes de 1000 anys escampades a una planıcıe que em recordava a les fotos que sempre he vıst del Gran Canyon. Molt de sol aıxo sı pero l'escenarı ho requerıa. Poca gent, fantastıc. Una vısıo bucolıca, ıdılıca ı un sılencı ımplacable. Fotos, mıl ı una no podıem parar!

De cop ı volta trobem una mena d'acantılat ı a sota un rıu precıos fent meandros; a 15 metres d'on erem, una valla, la frontera amb Armenıa. Curıos!!! De camı cap a la sortıda ı despres de fer amıcs, no se com perque no ens entenem, trobem un forat a la valla per on deu passar el bestıar per pasturar ı se'ns acut passar la frontera, molt dıscretament aıxo sı, per fer la foto ı tal! De quı ha estat la ıdea? ... Esta clar, no? ... Sort que els mılıtars que hı havıen a prop de la sortıda no ens han vıst!!! Ja, ja, ja ...."

1 comentari:

Viajeteca.com ha dit...

Turquia es un país per descobrir.

Felicitats pel blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...