6/2/10

El viatge a Suècia d'en Biel

Potser avui, us presentaré el blocaire viatger més jove que ha aparegut a El Bloc dels Viatges, es diu Biel i és l'autor de El bloc d'en Biel, un espai on ens relata les seves excursions i viatges amb la família, com és el cas del viatge a Suècia que va realitzar a l'estiu de l'any 2009:

"Vam baixar en una parada i allà vam anar a un museu de la Pippi Calcesllargues, anomenat Junibacken. Vam anr en una mena de telefèric obert, amb un altaveus que explicaven diferents parts de diferents contes típics de Suècia. Allà hi havia muntat com una maqueta i a mesura que anàvem passant, els altaveus ens ho anaven explicant en castellà. El telefèric obert era com un helicòpter que anàvem volant. Va durar una estoneta fins que vam arribar a una sala que hi havia nens cantant.

Quan vam sortir, vam anar a l’Skansen, el primer museu a l’aire lliure del món. Va ser creat a l’any 1891 i fins ara ha estat obert tot l’any. Hi havia edificacions de tot Suècia, edificacions de com era el país alguns segles enrere. En aquest museu, hi havia animals com ara els ossos, òlibes o xibeques, porcs, cabres…"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...