4/6/10

El Parc Nacional d'Huanglong

"El Parc Nacional d'Huanglong es troba al nord de la província de Sichuan a la Xina central, i forma part de les muntanyes Minshan. Aquesta regió es caracteritza per la bellesa de la seva geografia, per les seves cascades i terrasses de dipòsits de calcària i els seus estanys de colors molt intensos i variats. El parc es troba a 56 quilòmetres de Songpan, a prop de l'aeroport de Jiuhuang.

Aquest parc nacional es caracteritza per posseir extensos boscos que són l'hàbitat de diverses espècies animals en via d'extinció, com el panda gegant, les mones,granotes de cabell i pèl daurat, lleopards i cérvols de llavis blancs; i amb elements florals que sumen un total de 1.500 espècies diferents de plantes, flors i arbres, que han estat conservats, gràcies a la gran protecció ambiental per part del Govern de la Xina..."

A la Carme de Sabadell li agrada la bona vida i per això els seus blocs tenen aquest nom, avui us convido a visitar les seves entrades de viatges en el bloc La Bona Vida 2 i gaudir de la bellesa del Parc Nacional d'Huanglong.

+ informació de Xina a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...