21/6/10

Voltant per Tailàndia

Els Willyfogs.com és la web de la Silvia i en Robert, una parella gironina que volten pel món des de l'abriol del 2009 i fins l'actualitat... Podem gaudir de les seves experiències i consells d'arreu del món, però avui us convido a visitar els seu relat i els seus consells sobre Tailàndia:

"En total hem visitat 3 illes i una peninsula, a totes les illes hem fet mes o menys el mateix; platgeta, menjar be, snorkeling i submarinisme, i beure un munt de sucs de fruita fresca.
Koh Tao ens va sorpendre gratament per la seva tranquilitat, segurament degut a la festa de la lluna plena a l'illa veina, aqui els preus de submarinisme eren molt economics. Les primeres impressions de Railey no van ser massa bones, ja que ens vam trobar algun local una mica borde i els preus desorbitats, pero un cop vam explorar la zona ens va anar agradant mes. Koh Phi Phi te un entorn mari impressionant, i va ser on vam disfrutar mes amb la vida marina. I per ultim Koh Lipe, una illa mes desenvolupada del que ens esperavem pero una vegada mes amb un entorn mari que val la pena de visitar...."

i molta més informació de TAILÀNDIA a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...