12/8/10

Rodant per les Illes Fiji

La Roser i el Dani, autors del bloc RoDa-Món, va viatjar durant deu mesos de l'any 2009 donat la volta al món i ens ho expliquen de meravella... avui us convido a gaudir dels seus relats de les Illes Fiji:

"Us en recordeu de la mítica peli del Lago Azul? Sí home sí, aquella que va fer famosa a la Brooke Shields de jove. Qui no ha somniat en passejar-se per aquella platja i banyar-se en les aigües tan cristalines de la lagoon? Semblava que hagués de ser un decorat de pel•lícula però ei, podem certificar que aquest lloc existeix!...

L’illa en qüestió s’anomena Nanuya Lailai (mola, no? fins i tot el nom és exòtic) i nosaltres ens hem allotjat en un lloc súper autèntic (Gold Coast) enmig d’un poblat de cabanyes de fusta. És practicament un “family stay” i menges el que pesquen cada dia (hem menjat un cranc i peixos boníssims). Només hi ha electricitat al menjador comú (de 18 a 22h) i quan es fa fosc et deixen un quinqué a la porta de la cabanya per a que tinguis un mínim de llum. A més haviem reservat nit a un dormitori compartit però com que erem sols ens han posat en un bure!"

I molta més informació darreu del món a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...