6/10/10

De viatge en cotxe per Transilvània

PrenTonTemps és el bloc dels viatges del Lluís i la Clara on trobar les seves experiències, anècdotes i comentaris a més d'un munt d'imatges dels llocs visitats. Darrerament, setembre de 2010, en Lluís i el seu pare han estat per Transilvània i Romania i ens ho expliquen la mar de bé així que res millor que fer una ullada a les seves entrades:

"Brasov, una ciutat maca i de la mida justa. Amb un casc antic impecable, peatonal, coronada per un rètol a l’estil Hollywood amb el nom de la ciutat i amb un temps boníssim que des del segon dia ens ha estat acompanyant. I no hi ha millor manera que recórrer una ciutat que trepitjar-la de dalt a abaix. Així que amb calma ens anem movent per deixar-nos caure just al final dels carrers peatonals. I mentre tornem veiem uns cables que pugen ven be fins el costat del rètol “corona”. Ens hi fiquem i disfrutem una bona estona de les vistes amb la desconfiança inicial d’una petita barana de ferro i 4 fustes als peus.

Intentem aprofitar la tarda i ens apropem a Bran. Bran, és una especie de parc temàtic a la romanesa sobre el Dràcula del Stoker. Hi ha el castell més famós de tot Romania i la veritat es que impressiona entre d’altres pel lloc on està..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...