14/11/10

A Dinamarca amb nens...

"El dia ha estat llarg. Primer he anat a buscar el cotxe a peu a Hertz, al costat de l'estació de trens, i ja de pas he entrat a l'oficina de turisme a preguntar on s'agafa el bus cap a Bornholm. Tot controlat: surt de davant mateix de l'estació, molt a prop de l'oficina de turisme on he preguntat. Després, carretera i manta fins a Sonder Omme, al bell mig de Jutland i a uns 300 km de Copenhagen.



A mig camí, i per no fer-ho tot d'una tirada, hem fet escala a Trelleborg, una petita població que hi ha abans de creuar el pont cap a l'illa de Funen, per visitar una de les fortaleses circulars víkingues més ben conservades i de 1.000 anys d'antiguitat. Ha estat interessant de veure i també veure les reproduccions de les cases de la fortalesa i com vivien els víkings i les seves famílies. Hi ha també un museu amb restes arqueològiques de la zona i amb informació interessant dels víkings.

Avui dormirem en el càmping de Sonder Omme, en una caseta de fusta d'una sola habitació, amb una mini cuina que segurament no farem servir, doncs no té ni aigua corrent i a més la comunitària del càmping està molt més ben assortida. Abans de sopar hem anat al súper que hi ha a la cantonada..."

Uns mots dels relat d'un viatge a Dinamarca amb nens de la Marta, en Josep i la Mercè que va tenir lloc al juliol del 2010 i ara veiem publicat a Viatgeaddictes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...