18/12/10

Regals solidaris amb l'Àfrica Occidental...


Fa pocs dies gràcies a la Marta, l'autora de l'encisador bloc "De bruixes i maduixes", vaig descobrir la gent i els projectes de Dugú Associació i us volia convidar a col·laborar amb la seva campanya de Regals Solidaris:

"Cada any per Santa Llúcia muntem la paradeta a Canet de Mar, on podeu trobar articles d'artesania portats de Burkina i d´altres indrets d'Africa occidental. La recaptació de la parada ens ajuda a seguir tirant endavant els diferents projectes de cooperació que desenvolupem en aquella zona.

Enguany també hi serem a Canet, serà els caps de setmana del 11 i 12, i el 18 i 19, però hem pensat amb la gent que no té possibilitat de venir i per això hem muntat la nostra "paradeta virtual".

A través d'aquest Catàleg Nadal 2010 us oferim la possibilitat d'adquirir els articles de la parada i, a banda de triar un regal bonic, aportareu un altre granet de sorra a l'ajuda al Desenvolupament del Tercer món.

Una ajuda que té dues direccions, en primer terme ajudem a l'artesà que ha fet aquella peça i en segón terme serà una aportació a una beca escolar, a millorar les condicións d'una associació de dones, a construir aules per l'escola de Gorà..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...