23/1/11

Biblioviatge a Turquia

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú desenvolupa una iniciativa molt i molt interessant a través del seu Bibliobloc Fora de prestatge. En concret, ha estat la creació de la secció Biblioviatges on ens presenten diferents destinacions amb una introducció sobre allò més característic o interessant del país per afegir-nos al final de l'escrit una bona selecció de llibres, guies, dvd's, cd's i llibres infantils que podem consultar o reservar mitjançant el servei de prèstec de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona...

Avui us convido a visitar el Biblioviatge de Turquia:

"Amb els seus prop de deu milions d’ànimes, Estambul no tan sols és la ciutat més gran de Turquia, a més de l’epicentre de la seva vida política, econòmica i cultural, és una de les megalòpolis més vitals, desconcertantment contradictòria i per descomptat bella de tot el planeta. Amb un peu recolzat a Europa i l’altre a Àsia, cap com ella per oficiar com porta entre Orient i Occident.

Una ciutat que enamora. És imprescindible visitar la Mesquita Blava i la de Santa Sofia. Al vespre es pot contemplar una estampa inoblidable: l’ocàs del sol mentre el mujahidin crida a l’oració des del minaret de la mesquita, creant una atmosfera indescriptible..."

I molta més informació de TURQUIA a Narinant.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...