6/1/11

Els uzbeks a Tots x Tots

TOTS x TOTS és un dels programes "estrelles" de COM Ràdio, la cadena pública creada l'any 1995 com a agrupació d'emissores catalanes locals i impulsada per la Diputació de Barcelona. Aquest programa acull des de la seva creació les notícies d'actualitat en el camps de la solidaritat i la cooperació internacional per anar amb el pas dels anys tractant tota mena de temes socials que l'han portat actualment ha col·laborar amb projectes tant interessants com la Revista Sàpiens o a crear seccions com Vides Anònimes o Ètnies del Món.

Avui us volia presentar una de les edicions del programa Ètnies del Món, en concret, el dedicat als uzbeks:

"Dilluns 4 d’octubre vem parlar sobre els uzbeks amb en Sebastian Stride, un arqueòleg que porta més de 15 anys amb projectes a l’Uzbekistan i hi va viure quatre anys seguits.

La capital de l’Uzbekistan era un pas important en la Ruta de la Seda i això va fer que la seva gent es tornés un poble hospitalari, curiós i obert a les altres cultures. L’ètnia uzbeka fa centenars d’anys que habita el país més poblat de l’Àsia central, però els seus origens els situen a Sibèria..."

I molta més informació de LA RUTA DE LA SEDA o UZBEKISTAN a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...