10/1/11

En ruta en cotxe per la Costa Oest d'Irlanda

L'Eduard és l'autor de l'interessant bloc The Island of Mêlée deicat a les seves passions i interessos entre els quals es troben el món dels viatges, i en concret, publica periòdicament les seves Guies de Viatges, on ens relata la ruta emprada, allò descobert i tot un seguit d'informacions i consells pràctics a partir de les experiències viscudes... Avui us convido a la lectura de la seva guia per la Costa Oest d'Irlanda (desde Cork fins més amunt de Connemara -per sobre de Galway):

"Per començar vam anar directe de Cork fins a Lisdoonvarna que és un petit poblet del comtat de Clare i ens vam allotjar al B&B: BLACK BRIDGE HOUSE. Que com podeu veure a la foto era una casa guapíssima i s'hi estava genial! ;)

Aquí vam estar-hi 3 dies (el primer dia heu de tenir en compte que era l'arribada a l'aeroport i les 4 hores amb el cotxe fins arribar aquí). Des d'aquest poblet que tenim per visitar?

Doncs primer de tot una de les vistes més impressionants d'Irlanda els CLIFFS OF MOHER. Des de Lisdoonvarna estem a menys de 15 minuts de cotxe dels cliffs pel que cada dia hi anavem, ja que veure-hi la posta de sol i la pujada de les gavines des d'abaix és impressionant. Com podeu veure a la foto els Cliffs són uns penya-segats BRUTALS de més de 200 metres d'alçada pels que podeu anar caminant durant més de 2 kilòmetres..."

I molta més informació d'IRLANDA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...