30/1/11

Experiències coreanes

Catalans pel Món son les històries de catalans i catalanes que viuen a diferents parts del món.Relats en primera persona que ens expliquen l'actualitat del país on resideixen, el que està passant a les ciutats que els han adoptat i com la gent d'altres llocs veu Catalunya.Diferents punts de vista de la realitat..., des de latituds llunyanes...

Avui podem conèixer la visió de Corea del Sud d'en Jordi Sànchez que viu a Seül:

"Del dia 1 al 5 de maig es va cel·lebrar a la ciutat de Damyang, dins la província de Jeollanam-do el Bamboo Festival. Damyang és popular pel seu gran bosc de bambú i maduixes, i tota mena de productes derivats.

El dia que començava el festival vaig anar-hi amb alguns companys de la universitat. Va valer la pena fer el llarg trajecte en autobús des de Seül fins a Damyang. Pel camí, degut al bon temps que ja començava a fer, ens vam trobar centenar de cotxes i autocars amb grups que anaven d'excursió. Vaig quedar impressionat amb les grans àrees de servei que tenen les autopistes coreanes. Immensos complexos amb els serveis bàsics més algunes botigues i cadenes de combinis, cafeteries i menjar ràpid, o cuina coreana..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...