25/1/11

Novembre a Tailàndia

En Pep i la Núria son els autors del bloc que porta el seu nom dedicat als seus viatges, a les pel·licules que han vist, a altres opcions de vida, en resum a interessos i descobriments... Avui podem gaudir del relat del seu viatge a Tailàndia a finals de l'any 2007:

"Avui ens llevem a una hora normal, vora les 7:00 hores per tal de poder anar a veure l’espectacle dels elefants que fan a l’estadi de Surin. Un cop arribem, ens trobem que les entrades més bones s’han exhaurit, i que només queden les ordinàries i a una altre grada de l’estadi. Hem anat a provar sort a veure si en queden a l’altre grada, les quals tenen molta bona visibilitat i ha un preu inferior a les VIP, (només 300 Bahts), i ens ha anat d’un pel no poder-ne agafar ja que primer ens deien que s’havien acabat però al final ens les han donat.

Allà hem vist un gran espectacle, elefants, exercits fent una representació de lluites, danses, habilitats dels elefants, etc, es un espectacle que si estàs per Surin no pots deixar-te perdre, ja que es totalment diferent a qualsevol cosa que haguem pogut veure..."

I molta més informació de TAILÀNDIA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...