10/2/11

Nou a New York

El Dani i la Raquel son dos apassionats de la ciutat de Nova York tant és així que han creat un bloc en català dedicat a descobir-nos aquesta ciutat, una pàgina de tot el que hi ha de nou a Nova York, amb informació per a qui hi va per primera vegada, per a qui repeteix o per a qui hi voldria anar de nou... Us recomano fer una bona ullada a Nou a New York i òbviament (com saben molts del que em coneixen) trobo que l'entrada perfecte per presentar-vos aquest bloc és la dedicada a...

"Nosaltres avui inaugurem una nova sèrie d’articles: New York a la televisió. Volem compartir rutes per les localitzacions més conegudes de sèries que ens agraden. I comencem amb Friends que per a mi és LA SÈRIE, dec haver vist els episodis centenars de cops i encara ara ric amb molts dels acudits.

Friends està ambientada a New York però en realitat es va filmar als estudis de la Warner Bros a Burbank (California) on per cert es pot fer un tour que inclou una visita al plató del Central Perk (aquesta cafeteria no existeix a New York). Aquí teniu una passejada per les localitzacions més conegudes de Friends i exteriors que si es van filmar a la ciutat:

Tots sis protagonistes viuen a Greenwich Village. Als episodis apareixen imatges de llocs molt coneguts del barri com l'estanc Village Cigars (110 Seventh Ave. South at Christopher St) i el Washington Square Park. Val la pena aprofitar un matí per passejar i descobrir el barri que no té res a veure amb els gratacels del Midtown...."

I molta més informació dels ESTATS UNITS a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...