11/5/11

Conferència: Cambodja i Vietnam a través del Mekong

Des del Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) ens convidem a descobrir paisatges espectaculars i una cultura llunyana tot navegant des dels enigmàtics temples d’Angkor, amagats a la selva cambodjana, fins al delta del Mekong... resseguint la costa vietnamita fins a la magnífica badia de Halong, amb més de 3000 illes, i més enllà...

Així, el proper dijous 19 de maig a les 19 hores al CIAJ (c/ Sant Oleguer, 6-8) podrem gaudir de la conferència "Cambodja i Vietnam a través del Mekong" a càrrec de Lluís Bono, membre de l'Associació Amu Daria i autor de la web Més Enllà un espai de referència per a viatgers/es independents.

I molta més informació de VIETNAM a NARINANT.CAT

2 comentaris:

Cristina B ha dit...

Ei hola de nou, aquest octubre faré aquest viatge. Per ara esta tot una mica verd, però decidit. M'agradarà venir a la xerrada! No sabem com fer-nos-ho per fer-ho: independentment i veure tot el que volem veure tal com ens agradaria, algun tram pel Mekong com a part del viatge, busos locals, etc. Volem gaudir de la gent, del menjar, del lloc, ...Com més llegim i mirem més ganes en tenim. Us podem contactar per solucionar dubtes?
http://mongoliabeijingtranmongoliantrainjune.blogspot.com/
Salutacions,
c

Eduard ha dit...

Hola Chris,

De ben segur que el Lluís (i d'altres) et podem comentar tot allò que et pugui interessar el dijous... jo vaig fer algun tram fa uns anys i era relativament fàcil viatjar al teu aire... una abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...