15/5/11

La fabulosa història de la senyora Wang... i una enquesta i una marató...

"Cristina era una jove mare tarragonina que, el 1932, va quedar vídua prematurament. Al cap de poc temps, apareix a la seva vida Wang Rong, un xinès estudiós de les cultures europees de qual s’enamora bojament i amb qui fugirà fins a la Xina, deixant tota una vida al darrere, inclosa una filla de tres anys. Cristina viurà com a ciutadana xinesa les convulses dècades de 1930, 1940 i 1950, quan el gran país de l’Orient pateix la invasió japonesa, la Segona Guerra Mundial i l’ascens al poder dels comunistes. La senyora Wang Fenglian, nom xinès de Cristina, va tornar al cap de molts anys a Catalunya...."

Com us comentava fa pocs dies el proper 4 de juny té lloc la Marató de Viatges- Barcelona 2011 on he estat convidat a fer una intervenció amb el títol: "Viatges i xarxa: El bloc dels viatges"i he pensat que res millor que fer una enquesta per compartir dubtes, comentaris i reflexions amb tots els seguidors i seguidores de El Bloc dels Viatges i així fer arribar a la Marató les vostres opinions... (només cal clickar a aquest enllaç i ja anireu a parar a l'entrada on trobar l'enquesta) Moltes gràcies !!!

I com agraïment entre totes les persones que em reenviïn l’enquesta (i gràcies a l’amabilitat de Gabriel Pernau - qui sap que haguessin estat els meus viatges sense el seu llibre "A la Xina en bicicleta"- i l’Editorial Meteora) sortejaré cinc exemplars del meravellós llibre “La fabulosa història de la Sra. Wang”… de nou, Moltes gràcies !!

I més gràcies a les trenta persones que ja han dit la seva !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...