27/5/11

Les 10 millors idees per descobrir La Rochelle

Ja us havia parlat anteriorment d'Òscar Marín, redactor de Descobrir (i que va estar redactor de diverses revistes de geografia i viatges: Altaïr, Península, Descubrir i Lonely Planet Magazine) i autor de El Plaer de viatjar, un bloc de viatges que m'encanta... Avui us convido a la lectura de l'entrada dedicada a La Rochelle:

"Quan surt el sol, La Rochelle té un aire de port mediterrani, amb els seus velers adormits davant les terrasses plenes i les seves façanes blanques culminades amb teulades vermelles. Però és al bell mig de la costa atlàntica francesa. Vaig aterrar-hi fa unes setmanes, en el marc d’un viatge per la regió de Poitou-Charentes que incloïa la visita a les noves instal·lacions de Futuroscope. La Rochelle té una vasta història de batalles, setges i intercanvis comercials que no podré resumir aquí, però us convido a viatjar-hi un cap de setmana i fer un recorregut per alguns dels seus atractius principals..."

I molta més informació de FRANÇA a NARINANT.CAT

I recordeu que fins el proper dia 29 de maig esteu a temps de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...