28/5/11

Obert per vacances per Malàisia i Singapur

De nou, tinc el plaer de presentar-vos un nou viatge d'Obert per Vacances, un dels meus espais viatgers prefereits... aquest cop en Sandro ens transporta fins a Malàisia i Singapur en el seu viatge a l'any 2010:

"Pulau Perhentian Besar i Pulau Perhentian Kecil són dos petites illes envoltades de boniques platges de fina sorra blanca on relaxar-se esperant que caiguin els cocos, i d'un mar blau turquesa cristal.lí ideal pel snorkeling i el busseig. L'interior està cobert d'una frondosa selva on habiten varans, micos, geckos, esquirols voladors i papallones entre uns altres; i des de la pròpia riba pot veure's tota classe de vida aquàtica, com tortugues, taurons, corals i milers de peixos tropicals. No hi ha carreteres, i amb prou feines alguns camins, per la qual cosa les illes són bastant tranquil.les i pacífiques, almenys fins ara...."

I recordeu que fins demà diumenge 29 de maig esteu a temps de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...