23/5/11

Viatge a Dominica

L'altra dia vaig tenir una petita alegria... els que em coneixeu personalment ja sabeu que no sóc gens de col·leccionar països (m'estimo més estar-me un mes en un lloc que m'agradi que creuar fronteres per tal d'afegir un nou país) tanmateix, en El Bloc dels Viatges intento aconseguir fer un llistat de destinacions el més ampli possible i per això en alguna ocasió us havia demanat un cop de mà per trobar blocs o webs en català dels pocs llocs que encara no hi son en aquest bloc i tant és així que avui puc presentar-vos una entrada en el molt interessant bloc Viatges i reflexions dedicada a la desconeguda Dominica:

"Al vell mig de l’illa està el Parc Nacional Trois Pitons, lloc ideal per als amants del trekking. És Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, us sorprendran paisatges únics, com la Vall de la desolació o el Boiling Lake, uns paisatges agresius que contrasten amb l’entorn verd i caribeny de la resta de l’illa, i que ens recordarà l’origen volcànic de l’illa.

A l’hora d’allotjar-se a l’illa, hi ha un munt de llocs per escollir, jo només en puc comentar un parell. El més original, i segurament l’únic hostel que es pot considerar com a tal a la illa i potser a la resta del carib, és el 3 rivers eco lodge. Allí, a part de poder escollir entre càmping, dormitori o diferents tipus de cabanyes (fins i tot cases sobre arbres o dins del troncs), trobareu un ambient ecològic on un anglès ha recuperat junt amb la població local una antiga plantació de plàtans, i l’ha convertit en un petit paradís al mig de la natura, rodejat per tres rius que formen una bonica piscina, fresca i espectacular..."

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...