7/5/11

Viatge a Hongria

"Avui també hem estat a Budapest, com els primers dies. Hem marxat amb el cotxe i, passant per l’Árpád Híd (pont d’Árpád), hem arribat a la Illa Margarita (Margitsziget). Hem aparcat en un pàrquing fizetó (de pagament) i ens hem endinsat a la illa.

Primer hem vist el Zenélő-Kút (un pou musical que cada hora en punt s’hi sent música gravada). Llavors el Japan Kert, un jardí japonès amb tortugues, peixos gegants, cascades, estàtues... Després volíem anar a veure el Danubi, però hi havia el carril de córrer fet de tartà i els que corrien no deixaven veure res. Hem anat a fer un gelat i per un passeig principal, on hi ha havia un ballarí xinès entrenant-se amb un ventall, hem anat a parar a una torre d’aigües (Viztorony), que es podia visitar, però no a l’hora que hi érem. Hem entrat al recinte de la torre i, mentre érem dins, algú ha tancat la porta i ja ens pensàvem que quedaríem tancats dins. Sort que hem sortit per la porta del darrere d’un xiringuito d’aquell recinte..."

L'Arnau Comajoan és el jove autor del bloc Utazó a Magyarország (Viatge a Hongria) on ens relata la seva ruta en cotxe per aquest país (i també per zones d'Àustria, Eslovàquia i Suïssa) a l'estiu de l'any 2008...

I molta més informació d'ÀUSTRIA i SUÏSSA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...