23/6/11

Enveja Sana...

Enveja Sana és l'original nom del bloc de la Júdit i la Maria on ens relaten de meravella i amb molt bones i precioses imatges el seu viatge de sis mesos per Àsia a l'any 2010... avui us convido a gaudir especialment de la seva darrera entrada dedicada a resumir un somni complert:

"Ja fa un any que vam abandonar Catalunya en busca d'un somni. Un somni que duraria 6 mesos i que de ben segur tenia diferents significats per a cadascuna de nosaltres. Es fa difícil resumir aquesta experiència tan intensa, una experiència que durant mig any ens ha portat per terres desconegudes i llunyanes on, malgrat tot, ens hem sentit com a casa.

El primer avió tenia destí a Mumbai, la ciutat més caòtica de la ÍNDIA. En aquest país vam aprendre que els animals es barrejen amb les persones; que la pobresa és el pa de cada dia; que en l'Hinduisme existeixen molts Déus; que el menjar no és tan picant com diuen, que els autobusos i els trens van a rebentar i que les rates estan per a tot arreu. També vam practicar Hatha ioga; vam conèixer la història verdadera dels refugiats tibetans; vam sentir-nos com princeses en fortaleses i castells d'antics maharajàs; vam celebrar el Holly festival o, el què és el mateix, la festa dels colors; vam admirar les cerimònies celebrades al Ganges, el riu més sagrat; vam fer milers de fotografies; vam dormir sota un cel estrellat al desert; vam riure; ens vam enfadar; ens vam emocionar,... La Índia: el país que no pot deixar indiferent a ningú, el país dels contrastos..."

I molta més informació de l'ÍNDIA, NEPAL o TAILÀNDIA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...