2/7/11

Col·laborant a Varanasi

En Jordi i la Sheila són els autors de la fantàstica web Lluny.net. Al gener d’aquest any 2011 van tornar a marxar de casa per passar un temps més o menys definit a Varanasi, India. Aquesta vegada doncs, no marxàven de viatge llarg i guerrillero, sinó que ens quedaríem afincats en una única ciutat tot el temps, en principi uns sis mesos... i els va sorgir l’oportunitat d'anar a col•laborar amb una petita Ong Semilla para el cambio que un noia gallega havia engegat a la ciutat feia cosa d'un any... Tot just ens presenten aquests primers dies i restem a l'espera de saber més de la seva experiència:

"Des que hem arribat, hem acabat de consolidar el projecte d’alfabetització de nens treballadors i el projecte sanitari, i hem engegat el projecte d’escolarització pels més petits i un projecte de costura per les mares entre altres. L’experiència no cal dir-ho, està resultant tremendament enriquidora, per les dues parts.

És una Ong molt petita com dèiem, ara treballem aquí la directora, nosaltres dos i tres empleats locals. Tothom fa de tot i tractes directament amb les famílies des del primer dia, buscant solucions als seus problemes i planejant nous projectes, portant-los al doctor, donant-los les medicines, fent censos a cada casa en nous slums que descobrim, etc. És feina dura, però no se com dir-ho, des del primer dia que vam entrar als slums vam saber que teníem un compromís amb aquelles famílies per sempre, i com més passen els dies, més part de la nostra família són..."

I molta més informació de l'ÍNDIA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...