11/8/11

De viatge per Amèrica del Sud

En Pepe i la Marta, autors del bloc El nostre viatge 2011, son des de principis de l'any 2011 de viatge pel món, lentament, gaudint de cada instant ens porten per Amèrica del Sud i avui podem acompanyar-los passant uns dies a Brasil, en concret a Olinda:

"Daisy, la cambrera seixentona, geu en dues cadires enfrontades . Una per la posició del 4 i l´altre per arrepenjar els peus. Darrera d´ella el cartell “Licor de Janipapo, sitio independencia”, sembla un acudit sobre el seu estat de somnolència o poder embriaguesa. Els clients paguen la ronda que amaga a la pitrera. Estic segur que d´aquí una estona podran deixar els billets sobre seu sense que s´en adoni.Tot i que pel respecte que tenen per la seva cantina els obligarà a una acció mes respectacle.

De tant en tant s´aixeca i revisa les taules per comprovar que no hi hagi ningú amb la gola seca. En marxa pausada arrossega les sabatilles d´estar per casa i deixa anar un somriure cada vegada que entrega sobre la taula una nova ronda de cervesa gelada. Torna al seu racó i amb alegria tarareja la lletra de la següent cançó..."

Molta més informació de BRASIL a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...