8/9/11

Guirilejant, el blog dels viatges amb pressupost ajustat

La Neus és l'autora de l'interessant bloc Guirilejant, un bloc iniciat fa un parell d'anys i ara ben reifat on ens presenta els seus viatges "amb el pressupost ajustat" i aquest estiu ha viatjat pels Estats Units (Nova York - Boston - Vermont - Niagara - Amish Country - Chicago) i ens ho explica (i mostra amb un munt de fotos):

"Després de pegar una volta ens dirigim cap al Loop, en concret anem a les Sears Tower. Era l’edifici més alt del món fins que a finals del segle XX les Torres Petronas a Malàisia el van superar, tot i que continua sent el de més alçada dels EEUU. A la planta 103 té un observatori des d’on es tenen unes vistes privilegiades de la ciutat. Les entrades valen uns 17$ i acostuma a haver-hi cues (http://www.the-skydeck.com/). Nosaltres no en trobem massa, i prompte podem pujar fins a l’observatori en un ascensor que tarda només 70 segons en arribar fins al pis 103.

S’està fent fosc i les vistes de la ciutat i la zona – tota tota tota plana – són espectaculars. Els turistes s’acumulen sobretot a unes zones de l’observatori on hi ha una espècie de cub de vidre que ix de l’estructura de l’edifici i sembla que estigues volant a moolts metres d’altura!"

I molta més informació dels ESTATS UNITS a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...