14/3/12

Sentint el món per Guatemala

L'Anna i el Cèsar van sortir de Catalunya al març de l'any 2011 per donar la volta al món i ens ho expliquen en el seu bloc Sentint el Món que ens mostra imatges i anècdotes de les experiències viscudes... Aquest març es troben a Guatemala i res millor que gaudir una estona amb els seus relats:

"La senyora Maria, ens ha acollit durant 3 dinars a casa seva, bé a la cuina, una petita cabanya de fusta i coberta d’uralita. Ens rep amb un “pase, adelante” i allí ens espera una taula i uns tamborets de plàstic, dos gots i una gerra d’aigua amb llimona, i per dinar un plat d’arròs amb frijoles, o sopa de patata i pollastre, o un arròs amb verdures. Ha estat una de les grans experiències que ens han robat el cor a la Florida. 

La Maria té 76 anys, viuda i amb tres filles ha viscut la lluita de la terra desde l’inici de la comunitat. Fa 6 anys una de les seves filles resultà ambarrassada, i degut a les dificultats del part i la falta de recursos a la comunitat, aquesta morí, deixant en vida a la Laura, una nena que avui té 6 anys, amb uns ulls grans i negres i un somriure d’orella a orella..." 

I molta més informació de GUATEMALA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...