1/5/12

Viatge a l'est de Canadà

Ainablog ens porta a gaudir meravellosament del viatge de la seva autora per l'Est de Canadà que va tenir lloc de l’1 al 26 d’Agost de 2011. En total van fer 4.970 km en cotxe durant 22 dies ja que la resta de dies van estar a Toronto sense cotxe i la veritat és que trobareu un munt d'informació i anècdotes que us faran venir ganes de marxar cap aquest fantàstic país:

" Avui dedicarem tot el dia a visitar el Parc Nacional de Mont-Tremblant. Ens hem llevat a una hora “decent” i fins les 9h no hem sortit a esmorzar a la terrassa del B&B de Mont Tremblant Village. El que no ens esperàvem era trobar-nos amb el pitjor esmorzar del viatge! La llet del cafè passada, el pa tou i els ous crusos, acompanyats d’unes salsitxes amb gust a xoriç extrany… A sobre la dona s’ho pren amb moltíssima calma i la veritat és que no sembla massa interessada en proporcionar-nos una bona estància. 

Cap a les 10h hem agafat el cotxe direcció el Parc Nacional de Mont-Tremblant i quan hem arribat a l’entrada del Sector Le Diable (el més proper a Mont-Tremblant Village) ens hem adonat que no teníem gasolina! Preguntem al Centre de Visitants del parc on hi ha l’estació de servei més propera i ens comenta que hem de baixar fins al poble de Saint-Faustine, a uns 20km al sud. Una mica pal… però de camí hem pogut veure el Lac Superiour, que és molt bonic..."

I molta més informació de CANADÀ a NARINANT.CAT

2 comentaris:

Eduard ha dit...

Moooooooooltes gràcies !!!! i bons viatges !!!!

Eduard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...