21/9/12

Baralla de cartes per viatgers: Travel Cards

En Jordi Llonch és l'autor de la Baralla de cartes per viatgers: Travel Cards. Aquesta és una baralla de cartes tradicional de pòquer amb el valor afegit de ser un traductor multilingüe amb les paraules més utilitzades pels viatgers, les quals han estat seleccionades després de realitzar una enquesta a un grup significatiu de persones que viatgen de manera assídua.

En Jordi, fa un parell d'anys va anar de vacances al Japó, tal com ens explica el meu nivell d'anglès és força elevat, així que va suposar que no tindria cap problema per a comunicar-se, tot i que quan va arribar allà, va veure que l'anglès que parlaven els japonesos era bastant diferent al seu. Després de varis intents de preguntar on estava la platja al recepcionista de l'hotel i als seus companys, ens vam acabar entenent mitjançant símbols i senyes. Va ser llavors quan va néixer la idea d'un traductor multilingüe, ja que són moltes les persones que van de viatge a llocs on no es parla el nostre idioma o cap altra que coneguem.

La baralla conté icones i siluetes d'alta qualitat de les paraules més utilitzades pels viatgers. Aquestes es divideixen en 4 categories: alimentació, activitats, transport i ajuda. Travel Cards serveix per a qualsevol idioma del món, ja que no es tracta de un traductor català-a-un-altre-idioma, sinó que és un traductor multilingüe.

I ara, ha iniciat la campanya de finançament col·lectiu (crowdfunding) que ha publicat a goteo.org, una plataforma de finançament en massa i col·laboració distribuïda, per tal d'aconseguir el capital necessari per a portar a la pràctica el projecte. Totes aquelles persones que col·laborin i donin suport a les "Travel Cards" aconseguiran preus molt més reduïts del cost real. Us encoratjo a donar-li un cop de mà !!! Per més informació podeu veure aquest video:




OFERTA: Record Go (empresa de lloguer de cotxes especialitzada en aeroports) ha començat la seva CAMPANYA d'OFERTES i DESCOMPTES per la TARDOR a ciutats com Palma, Malaga, Alacant o Menorca.

2 comentaris:

veskinacosa ha dit...

Moltes gràcies per la difusió :-)

Eduard ha dit...

De res ! espero que vagi fantàstica la campanya de finançament col·lectiu !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...