9/9/12

De càmping amb nens per Namíbia i Botswana

"Si aneu amb criatures (o no !!) crec que val la pena passar per una reserva de guepards. El guepard és un animal que havia estat en perill d’extinció i que, encara avui, genera molts problemes de convivència amb les granges i la població local. El centre oficial de conservació de guepards és el Cheetah Conservation Fund, entre Otjiwarongo i el Waterberg Plateau, que no ens venia gens de pas. 

Així que per a veure guepards, de pas cap a Etosha, vam anar a Otjitotongwe. Es tracta d’un ranxo privat, un latifundi típic de granges dels blancs que es troben a la part central i sud de Namíbia. En aquest cas ofereixen allotjament (lodges o càmpings al mig de la sabana) i un recorregut per a veure guepards des d’una furgoneta al descobert. Molt guapo !!!!.

A més, tenen tres guepards domesticats al jardí de casa seva (és un del felins que és pot domesticar, recordeu que els perses i àrabs els tenien per caçar a l’igual que els falcons). Podreu tocar-los !!! Les nostres filles flipaven (i nosaltres també !!). El tours els fan a partir de les 15:00 de la tarda. I el lloc és molt agradable per a passar una nit en plena natura..."

Viatgeaddictes ens porta un nou relat aquest cop d'en Manel Cristóbal que ens relata de meravella i amb un munt d'informacions pràctiques el seu viatge de 4.000 km "De càmping amb nens per Namíbia i Botswana" al juny i juliol de l'any 2010.

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...