30/9/12

Memòria d'un viatge al Kurdistan

La Diana Hermoso ens presenta el viatge realitzat amb l’ong Sodepau de 15 dies de tipus solidari que  tenia com objectiu descobrir la situació real del la part de la nació del Kurdistan que es troba a Turquia. El seu relat  destaca tant els fets que més la van impactar relacionats amb l’objectiu del viatge, com anècdotes i visites d'aquesta ruta:

"Una nova trobada impressionant amb l’alcalde de la part sud d’Amed, on acusat de 24 causes (com publicar fulls turístics en kurd) amb una pena de més de 100 anys, essent fora de la presó per malaltia, i tenint un fill adolescent lluitant a les muntanyes, encara manté optimisme, serenitat i orgull. Té la vista posada també en l’exemple català i de la falta de pressió dels governs d’Europa. Visita d’Amed amb un municipal per seguretat. Visites d’associacions de dones i centres culturals. Es nota que a Amed si es pot dir Kurdistan (cosa que no es podia a Van), essent la capital sentimental, tot constant-ho en l’assistència a un concert tolerat independentista..."

 I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...