6/9/12

Rumb sud-oest a Bolivia

Rumb Sud-oest és l'escapada en forma de viatge llarg de l'Alexis, de durada incerta, per conèixer alguns països de l’Amèrica del Sud, com l’Argentina, Xile, Uruguai, Paraguai, Bolívia i Perú. A aquesta llista potser se n’hi afegirà algun altre. No hi ha data prevista de tornada. En aquest viatge no es limitarà només a fer trekkings, sinó també a visitar ciutats, fer algun voluntariat i tot el que pugui sorgir al llarg del trajecte.

Va iniciar el viatge a finals de novembre del 2010 i durant tres mesos va viatjar per Bolivia:

 "He vingut fins aquí per agafar un vaixell de càrrega i anar pel río Mamoré cap al nord fins a Guayaramerín, al costat de la frontera amb el Brasil. He arribat en diumenge, gairebé tot està tancat, inclosa l’oficina de turisme. Per la tarda cau un bon xàfec i a la nit més pluja. El dilluns passo per l’oficina de turisme i després vaig fins a una comunitat anomenada Los Puentes (a uns 20 quilòmetres de Trinidad), on estan atracats els vaixells. Pregunto a varios. En un d’ells, de nom Lolita, em diuen que si demà dimarts no plou, possiblement carregaran dimecres per sortir dijous. Són 5-6 dies de travessía. Rondant per la zona veig a tres guiris que han vingut amb motos llogades, preguntant pel mateix.

El dimarts torno al moll i parlo amb el capità del Lolita. Avui no carregaran perque els camions cisterna que porten el combustible no poden arribar on hi ha els vaixells, les darreres pluges han deixat la carretera (de terra) feta un fangar. Acordem un preu per la travessía (amb els àpats inclosos) i em donen un número de telèfon perque truqui demà al matí. Truco dimecres; negatiu. Truco dijous; negatiu. Em diuen que potser sortiran diumenge..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...