21/11/12

Descobrint tots els racons de l'Índia del Sud

En Ramon (Torellonenc) de 31 anys i la Núria (Ripollesa) de 28 són la parella autora de l'interessant bloc Descobrint tots els racons que es presenta amb aquesta frase: "Si ho proves, pot ser que perdis, però si no ho proves, estaràs perdut!!! No t'aturis mai". Avui us convido a compartir el seu viatge per l'Índia del Sud i Mumbai que ens portarà a racons tant fascinants com el mateix  Mumbai, Allepey, Kochi o Kovalam:

"Allepey, denominat com la Venècia d’Orient, està a uns 70 kilòmetres de Kochi. És una població de l’estat de Kerala amb els pintorescs canals, els famosos Backwaters, arrossals, palmeres exuberants,… Fascinant per passar-hi les hores!!!

Al canal principal d’Allepey hi ha moltes embarcacions que fan excursions de durada 4h, 6 hores o inclús dies. Sobretot pregunteu el preu a diversos patrons i sempre intenteu de regatejar. Nosaltres varem fer una ruta de 6 hores pels canals. Anàvem sols a la barca, gaudint de la tranquil.litat, la fauna, el paisatge, la vida diària de la gent,…"


OFERTA: VUELING ofereix durant els dies 21 i 22 (avui i demà) més d'un milió de vols  per 29,99 € per volar des del 3 de desembre i fins el 13 de març del 2013 a molts llocs d'Europa i de la Mediterrània.

5 comentaris:

marc ha dit...

Bona recomanació!

sara ha dit...

Blog fantàstic!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Eduard per la publicació!!
Ens ha fet molta il.lusió i amb ganes de seguir avançant i compartint.
Un Petó
Núria

Eduard ha dit...

Marc i Sara, totalment d'acord amb els vostres comentaris... i Núria, gràcies a vosaltres pel vostre bloc i per compartir els vostres viatges, molts petons !!!

Tonia Rius Garcia-Planas ha dit...

Em va fascinar Madurai...
http://www.raconets.com/2010/03/excursio-madurai-india.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...