24/1/13

Guia de Samarcanda


Fa pocs dies es van complir els primers sis mesos de la Guia de Samarcanda (El bloc dels viatges amb destinació a... Samarcanda, la guia número 3 de la col·lecció "Amb destinació al... Món") i volia aprofitar per recomanar-vos les altres dues guies que, de moment, formen part d'aquesta col·lecció de guies de viatge: Amsterdam i Lisboa i davant la fantàstica acollida de les mateixes donar-vos les gràcies pel vostre interès i suport... Moltes gràcies !!!

Així, a la guia podeu trobar unes seccions dedicades a Hotels i Allotjament, Vols a Samarcanda, Informació bàsica (cultura, història, clima, demografia, curiositats, etc.), Visites imprescindibles (una selecció de cinc llocs que no es podem perdre al visitar la ciutat, que s'acompanya amb una segona selecció amb el nom "Altres visites imprescindibles" per si anem amb més temps o volem descobrir altres mirades de Samarcanda)  i Mapes (amb els mapes de la ciutat i dels monuments o també el mapa ferroviari de l'Uzbekistan) i per últim teniu una secció de contacte i informació sobre la col·lecció de guies. 


Per últim us volia convidar a veure el primer video de la Guia de Samarcanda dedicat a Prokudin-Gorski i els primers colors de Samarcanda...



I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...