10/3/13

Conferència "La Turquia desconeguda"

Agafeu les vostres agendes, smarphones i tablets i anoteu amb un cercle vermell ben gran que aquesta primavera el riu Amudaria baixa amb molta aigua del desglaç... 

Amu Daria, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, amb el suport de Coneguem el Món, torna a oferir un interessant calendari d'activitats amb el seu 3er Cicle de la Ruta de la Seda i comença amb molta força amb la conferència "La Turquia desconeguda: L'altra riba del Bòsfor, viatge per la Turquia asiàtica" a càrrec de German Aguilar i Jordi Castellanos, membres d’Amu Daria, que tindrà lloc el proper dijous 14 de març a les 19h al CIAJ (c. Sant Oleguer, 6-8, Raval - Barcelona).
 
Un recorregut per les remotes terres de l’est d’Anatòlia, des de les fèrtils valls de la costa del Mar Negre al Kurdistan passant per les gèlides estepes, una cruïlla de cultures entre altes muntanyes i les planes de Mesopotàmia.


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...