4/4/13

Andròmines, ràfegues i altres animals per Àsia Central

Fa pocs dies us parlava a la Catosfera Viatgera del bloc del Ricard Altés Molina que porta per nom el suggerent Andròmines, ràfegues i altres animals dedicat a mostrar els seus interessos, reflexions, imatges i viatges... avui podem tastar un bon mos de la bellesa i singularitat de l'Àsia Central de la que és un gran amant i coneixedor:

"El plaer de refugiar-se en un lloc calent, després d’un llarg viatge, i veure el desplegament d’hospitalitat i l’agraïment per haver-nos aturat, és impagable. Tant se val qui siguis i d’on vinguis, en la cultura d’encara molts pobles l’hoste és venerat i respectat com al patriarca de la família, és acollit com un membre més del clan i se’l mima fins al més petit detall.

Sí, és cert, en altres aspectes (ara penso en la situació de la dona) potser no és tot tan idíl·lic, però, si comparem la seva hospitalitat amb la nostra, qui és més civilitzat?"

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...