12/5/13

Conferència "Viatge a la terra dels inuit"

Coneguem el Món organitza una nova i interessant xerrada el proper divendres 17 de maig a les 19h, a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra (c. Segre, 24-32 de Barcelona) amb el títol de "Viatge a la terra dels inuit" i a càrrec de Francesc Bailón, antropòleg especialitzat en la cultura inuit i guia de viatges culturals a l`Àrtic, que ens aproparà al desconegut món dels inughuit. 

“El districte d´Avanersuaq, en el nord-oest de Grenlàndia, és un dels llocs habitats més aïllats i inhòspits del planeta. Allí hi viu el poble més septentrional del món i malgrat les condicions extremes existents, hi ha una perfecta simbiosi entre l’home i el seu entorn físic. La base econòmica de la majoria dels habitants d’aquesta regió és la caça i la pesca. Viuen d’una forma tradicional, és a dir, no divideixen el dia en hores de treball i temps lliure. Des del primer contacte amb l’home blanc al 1818 moltes coses han canviat, però l’harmonia entre els Inughuit que significa «grans homes» i la natura, ha romàs inalterable i exemplifica una de les adaptacions més difícils i reeixides del ser humà al seu mitjà. Els Inughuit estan considerats els millors viatgers polars de la història i amb ells, viatjarem al llarg del seu territori i coneixerem les seves històries.”

I si voleu trobar un bon allotjament a bon preu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...