9/5/13

Obrim parèntesi a Myanmar

"L’1 de novembre de 2010 vam obrir un parèntesi. Vam agafar un avió com qui agafa una llibreta en blanc i un bolígraf nou, i ara resulta que ens falten pàgines. Ens adonem que no ha estat només un parèntesi i, per tant, a 23 d’abril de 2011, no podem fer res més que posar uns punts suspensius i veure com continua tot plegat, perquè al cap i a la fi mirant el mapa veiem que falten molts punts per macar..." I avui us volia convidar a llegir  les entrades dedicades a Myanmar que podeu trobar en el bloc Obrim parèntesi:

"Vam arribar a Kalaw a les 4 de la matinada i allí ens vam trobar a la Toe Toe, que és guia de muntanya. Ens va acompanyar fins al Eastern Paradise on vam passar el que quedava de nit. L'endemà vam quedar amb ella per començar el trekking al dia següent. La resta del dia el vam passar a Pindaya, on hi ha unes coves que acullen més de 8000 estàtues de Buda. El trekking era de 3 dies i dues nits, l'objectiu del qual era arribar al Llac Inle. Se suposava que no havia de caure ni una gota perquè és l'estació seca. El primer dia va ploure, el segon dia va ploure, i el tercer també..."


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...