4/7/13

L'Alba a Nova Zelanda

L'Alba va estar vuit mesos a Nova Zelanda, des de juny del 2011 i fins a gener del 2012 i en el seu bloc L'Alba a Nova Zelanda ens explica la seva vida, un munt d'anècdotes, les seves noves amistats, els estudis i mil i una informacions qu ens acosten a descobrir la màgia d'aquest país:

Finalment el gran dia per banyar-me amb dofins va arribar. A les 4.30 de la matinada em va sonar el despertador i vaig fer camí cap al punt de trobada. Ens van fer posar vestits de neoprè, gorro de neoprè, aletes i ulleres i tub per fer snorkel. Després de veure el vídeo amb les intruccions bàsiques (com ara fer el capullo per atreure els dofins) vem pujar a la barqueta en cerca d'aquestes bestioles tan peculiars. Vem fer dos banyades. En la segona el grup de dofins era enorme entre 100 i 200 (segons els guies). És una passada, et passen a 1 metre. Realment una experiència única! També vem poder veure com saltaven i feien piruetes.


Ara tots els seguidors/es de El Bloc dels Viatges teniu un descompte del 20% en la compra de qualsevol Planificador de Ruta WAY AWAY indicant el codi ELBLOCDELSVIATGES en l'apartat "Si tens un cupó o bo indica aquí el teu codi ". I de destinacions hi ha un munt: Xina, Japó, Espanya, Austràlia, Andalucia, Beijing, Tokio, Amsterdam, Barcelona, Granada, Venècia, Roma, Sevilla, etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...