29/5/13

Fem un vol pels Annapurnes

Fem un vol és el bloc de la Marta on ens mostra les seves aventures donant la volta al món. I avui us animo a llegir les entrades dedicades al circuit pels Annapurnes que van tenir lloc al novembre de l'any passat:

"El principal motiu de venir al Nepal era fer el Circuit dels Annapurnes, un trekking d’uns dotze dies que permet gaudir de les vistes espectaculars que ofereixen aquestes muntanyes i travessar el Thorang Pass a 5416 metres. Nosaltres hem recorregut 140 quilòmetres en nou dies. Vam començar a Besisahar i vam acabar a Jomson.

El primer dia va ser molt light, però jo necesitaba posar a prova el meu peu així que només vam caminar un parell d’hores, de Besisahar a Bhulbhule. Tot bé, el peu en plena forma. Ah, dir que després de fer cas als consells del Marçal i l’Helena i comprar-me uns pals,... i carregar-los toooot sant el dia, va i me’ls deixo a l’autobús! Ja! En fi...que en vaig comprar un altre parell pel camí i al final la broma em va sortir per uns 30 dòlars!!! un escàndol!!! però val a dir que em van ser molt útils!..."


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

26/5/13

L'aventura de viatjar per Sri Lanka

"Tipa i satisfeta, cap a buscar el bus, de nou. Per cert, viatjar en bus per Sri Lanka és extremadament barat. Un trajecte de 3 hores costa unes 100 rupies, uns 0,60€! Això sí, en bus local que fa bastants parades... però, disfrutant del paissatge o parlant amb qui se m'asseu al costat, passa ben ràpid... Tret d'algun dia que és de nit i sóc al bus, llavors sembla que mai arribo a destí i m'agafa una mica de pànic per arribar, buscar guesthouse... Així doncs, agafo un bus rumb Tissamarama. Arribo de nit. Trobo un hotel per RS800 (4.90€). Se'm dóna bé això de regatejar.

La dona de l'hotel, super mami explicant-me que una filla seva s'ha casat amb un francès i viu a França. M'aixeco a les 5 del matí per començar el dia fent un Safari al Yala National Park. Oh... El meu primer safari a la vida. Bambis, molts molts cocodrils, famílies senceres d'elefants, ocells peculiars... I el lleopard! Tot salvatge...! Dic el lleopard perquè no és fàcil de veure, hi ha gent que ha anat al parc unes 5 vegades i no l'ha vist..." 

Relats com aquest de Sri Lanka omplen el bloc L'Aventura de viatjar de la Nuriales on ens mostra el viatge de 10 mesos per Oceania i Àsia a la recerca de gaudir de mil i un instants inoblidables...


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

23/5/13

De viatge per Vietnam

B@netes World és el bloc del Pep Cabanes on ens delecta amb la seva passió pel cinema i les sèries de TV i on també podem trobar entrades dedicades als seus viatges i les seves recomanacions de llocs a visitar, així com algunes anècdotes d'allò viscut... avui us convido a llegir els seus "m'agrada - no m'agrada" dedicats al Vietnam:

"M´ha agradat, i molt la Bahia de Halong, un ESPECTACLE de la naturalesa en majúscules. Navegar-hi durant un parell de dies amb un vaixell per nosaltres tres, amb cuiner i capità, és un de les millors coses que he fet mai. Snorkel, kayak, nedar a les 7 del mati, posta de sol enmig d´un entorn natural inigualable. 

M´ha agradat la bellesa de postal dels paratges del Nord del Vietnam. Infinits camps d´arròs i blat de moro cultivats en llocs impossibles. 

M´ha agradat els nens vietnamites. Tenen una bellesa especial i una mirada molt pura. Te´ls emportaries a tots a casa. Per les terres del nord (més rurals), se´t quedaven mirant i deixaven anar un "Hello" enmig d´una rialla inmensa. Mai havia saludat tant a tants nanos..."


I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

19/5/13

29a. Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona 2013

I el proper 23 de maig té lloc la inauguració de la nova Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona (que durarà fins a l'11 de juliol) a les 18h. al PIJ Ciutat Vella a càrrec del Regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, i amb la conferència “Marroc i República Dominicana, del barri a l’origen” a càrrec de Wilker Omar Cabral, gran coneixedor del país i la cultura de la República Dominicana i Mercè Amor, cofundadora de Diàlegs de Dona:

"La Mostra de Turisme d’enguany vol apropar una visió diferent i enriquidora dels països de procedència dels nostres veïns. Marroc i República Dominicana representen dues de les cultures que enriqueixen més els carrers del cor de Barcelona i per aquest motiu us volem donar una visió social, cultural i turística en primera persona d’aquests països i així oferir i compartir les vivències dels nostres convidats. T’explicarem tot el que no surt a les guies d’aquests dos països. Tota una aventura!"

I per més informació sobre les exposisions, conferències, assessoraments viatgers, concursos, tallers i llocs on es fa només heu de consultar la seva web... Bons viatges !!!


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

15/5/13

13 mesos de viatge arreu del món

Sentint el món és el bloc d'una parella viatgera que durant els anys 2011 i 2012 van estar 13 mesos de viatge arreu del món visitant i gaudint d'un munt de països com Sri Lanka, l'Índia, Nepal, Tailàndia, Laos, Austràlia, Mèxic, Guatemala o... Costa Rica:

"Ja a Costa Rica de nou, ens dirigim a Cahuita. Un poble a primera línia de mar caribeny, a les portes d’un dels parcs Naturals de la zona, amb platges d’aigua cristal·lina, amb sorra blanca i algunes de sorra negra, resseguides per fileres infinites de palmeres. 

Destinem 3 dies d’aquest viatge a viure a l’estil caribeny; un bon bany, prendre el sol, dormir sota una palmera, migdiades amb el balanceig d’una hamaca i menjar molt i molt bé. Hem tingut la sort de descobrir un nou restaurant a Cahuita, només fa 2 mesos de la seva inauguració però el destaquem per la seva relació qualitat – quantitat – preu - servei, és el Surf Caribbean Food, just al carrer principal. I el millor de tot, en mans d’una jove Catalana, L’Olga, de Lleida. Amb ella compartim experiències del viatge, somnis i il·lusions, despedint-nos amb un fins la propera. I de nou la sort ens regala una gran experiència, tot pedalant dalt les bicis, de sobte en plena carretera veiem una boleta de pel travessar. Ens aturem, i allà, enmig del no res, un ós peresós de 3 dits. L’observem i quedem fascinats de la seva bellesa, una bonica cara ens mira tot desorientat. I es que resulta que aquest animals viuen dalt els arbres, i en excepcions molt estranyes baixen, i menys enmig de l’esfalt de la carretera. El deixem avançar lentament fins que arriba a l’herba, allí, juntament amb algun altre turista, decidim acostar-lo fins a un arbre, i amb molt de tacte un senyor l’agafa, com si fos un petit infant, l’apropa al tronc d’un arbre, i com peix a l’aigua, l’ós s’enfila tronc amunt.


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

12/5/13

Conferència "Viatge a la terra dels inuit"

Coneguem el Món organitza una nova i interessant xerrada el proper divendres 17 de maig a les 19h, a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra (c. Segre, 24-32 de Barcelona) amb el títol de "Viatge a la terra dels inuit" i a càrrec de Francesc Bailón, antropòleg especialitzat en la cultura inuit i guia de viatges culturals a l`Àrtic, que ens aproparà al desconegut món dels inughuit. 

“El districte d´Avanersuaq, en el nord-oest de Grenlàndia, és un dels llocs habitats més aïllats i inhòspits del planeta. Allí hi viu el poble més septentrional del món i malgrat les condicions extremes existents, hi ha una perfecta simbiosi entre l’home i el seu entorn físic. La base econòmica de la majoria dels habitants d’aquesta regió és la caça i la pesca. Viuen d’una forma tradicional, és a dir, no divideixen el dia en hores de treball i temps lliure. Des del primer contacte amb l’home blanc al 1818 moltes coses han canviat, però l’harmonia entre els Inughuit que significa «grans homes» i la natura, ha romàs inalterable i exemplifica una de les adaptacions més difícils i reeixides del ser humà al seu mitjà. Els Inughuit estan considerats els millors viatgers polars de la història i amb ells, viatjarem al llarg del seu territori i coneixerem les seves històries.”

I si voleu trobar un bon allotjament a bon preu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

9/5/13

Obrim parèntesi a Myanmar

"L’1 de novembre de 2010 vam obrir un parèntesi. Vam agafar un avió com qui agafa una llibreta en blanc i un bolígraf nou, i ara resulta que ens falten pàgines. Ens adonem que no ha estat només un parèntesi i, per tant, a 23 d’abril de 2011, no podem fer res més que posar uns punts suspensius i veure com continua tot plegat, perquè al cap i a la fi mirant el mapa veiem que falten molts punts per macar..." I avui us volia convidar a llegir  les entrades dedicades a Myanmar que podeu trobar en el bloc Obrim parèntesi:

"Vam arribar a Kalaw a les 4 de la matinada i allí ens vam trobar a la Toe Toe, que és guia de muntanya. Ens va acompanyar fins al Eastern Paradise on vam passar el que quedava de nit. L'endemà vam quedar amb ella per començar el trekking al dia següent. La resta del dia el vam passar a Pindaya, on hi ha unes coves que acullen més de 8000 estàtues de Buda. El trekking era de 3 dies i dues nits, l'objectiu del qual era arribar al Llac Inle. Se suposava que no havia de caure ni una gota perquè és l'estació seca. El primer dia va ploure, el segon dia va ploure, i el tercer també..."


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

6/5/13

Kiwi's Land o com es viu a Nova Zelanda

"Fa molt molt de temps em vaig deixar veure pel petit poble de Matamata, una vila a unes dues hores d’Auckland. Per què? Bé, és on es pot caminar per Hobbiton, un d’aquells pocs llocs ficticis que es pot visitar. Quan hi vaig anar em va tocar signar un paper que em prohibia compartir les meves fotos fins el dia que s’estrenés “El Hobbit”. D’això ja en fa un parell de mesos i, per tant, ja puc pujar tantes fotos com em vingui de gust d’aquella visita. De fet, diria que no, que m’havia d’esperar a l’estrena de la segona pel·lícula. Però hi ha tantes fotos a internet que ja m’és igual. Un radical, ja ho sabeu..."

En Marc Fonoll és l'autor de Kiwi's Land, vivències des de l'altra punta del món, que ens relata la seva vida a Nova Zelanda. A inicis del 2011 va marxar a Auckland (Nova Zelanda) on va tenir permís per ser-hi fins a finals d’any, va viatjar durant unes setmanes per Àsia i posteriorment una escapada a Catalunya des d'on va tornar de nou a Nova Zelanda on ens continua relatant les seves experiències, ara des de la vessant laboral...

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

3/5/13

L'Eduard de nou al Québec

El juny de l'any 2011 l'Eduard torna a viure al Quebec i des d'allà ens mostra les seves experiències i la bellesa d'aquesta zona del Canadà... avui una de nevades:

"Ahir diumenge i avui dilluns hem tingut la tempesta de neu més forta de tot l'hivern. En dos dies han caigut 67 cm de neu! Això és una cinquena part de tot el gruix de neu en un hivern, de mitjana! Totes les escoles i instituts de la Gaspésie tancats, molts comerçons i serveis públics també.

He trigat 20 minuts només per obrir-me un camí (gairebé un túnel) fins al cotxe, desenterrar-lo de la neu i sortir a la carretera (la llevaneus acabava de passar). Per sort pel matí la visibilitat era bona i he pogut arribar a la feina, tot i que he hagut d'esperar un quart d'hora perquè la màquina llevaneus obrís pas al carrer on tinc el despatx i netejés prou l'aparcament per poder deixar el cotxe en algún lloc que no fos simplement al mig del carrer. Tot i aixó, només dos companys de feina no han vingut a treballar..."


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

1/5/13

Primera i alegria donant la volta al món

L'Ester Romeu i el Ramon Aymerich son una parella que entre els anys 2011 i 2012 es van anar a donar la volta al món i ens ho relaten en el seu bloc Primera i Alegria amb entrades com les següents que ens mostren  la seva ruta per Namíbia:

 "Hem visitat el nostre primer desert. Ens ha agradat tot i el vent, la calor, la sorra que menges i les carreteres que aixequen polseguera. Caminar per un desert sense ningú al costat amb un sol groc com un ou i un cel blau a matar és una experiència especial (si fóssim més trascendentals podríem dir que és una experiència espiritual però no és el cas). T’aixeques a les 4 del matí per agafar el cotxe, pujar una duna (costa molt si tens en compte que el vent et tira enrere) i veure sortir el sol. Aixo sí, després, la baixada es fa en un moment. Tens dues opcions: o bé deixar-te portar per l’inèrcia de la pròpia baixada o bé agafar una taula i deslliçar-te com si estiguessis a la neu fent snowboarding..." 


Ara tots els seguidors/es de El Bloc dels Viatges teniu un descompte del 20% en la compra de qualsevol Planificador de Ruta WAY AWAY indicant el codi ELBLOCDELSVIATGES en l'apartat "Si tens un cupó o bo indica aquí el teu codi ". I de destinacions hi ha un munt: Xina, Japó, Espanya, Austràlia, Andalucia, Beijing, Tokio, Amsterdam, Barcelona, Granada, Venècia, Roma, Sevilla, etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...