13/4/14

Mil viatges per Corea del Nord

En Jordi, de Mataró, és un amant dels viatges amb la voluntat de conèixer la diversitat que hi ha al món i des de fa un temps ha iniciat el bloc Mil viatges on compartir les seves impressions i comentar les experiències viscudes en aquells llocs que més l’han agradat... avui us convido a conèixer una mica més Corea del Nord:

"Els Mass Games, coneguts també com la gimnàstica de masses son un increïble espectacle que es fa cada any, des de 2002 a Pyongyang durant tres o quatre mesos a l’Estadi Primer de Maig de Pyongyang, un enorme recinte on hi caben cent cinquanta mil espectadors. Milers de gimnastes i acròbates es preparen durant mesos per fer l’espectacle humà més precís i impactant que mai hem vist. Tots a una, ni el més mínim error ets capaç de detectar en aquest espectacle que et deixa bocabadat. Llum, música, acrobàcia, focs artificials. Estàs gairebé dues hores sense poden ni parpellejar. 

Tota una tribuna de l’estadi, es converteix a més, en la més gran pantalla visual del món. Els milers d’espectadors estan ensinistrats per canviar de cartolina cada pocs segons, mostrant incomptables mosaics. La història del país és la protagonista dels mosaics, així com la guerra contra els japonesos i els americans i el naixement de Kil Il Sung (el sol del segle XX)..."


I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...