30/3/14

Estiu 2014: Viatjant per la Ruta de la Seda


Com en anys anteriors, Amu Daria (Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda) i Coneguem el Món organitzen nous viatges per aquest estiu 2014. Aquest cop podem gaudir de tres ofertes ben interessants:

Iran (del 2 al 17 d´agost). Grup de 6 a 12 persones.Una atractiva ruta per les ciutats de la Pèrsia clàssica (Kashan, Isfahan, Persèpolis, Shiraz, Yadz), els oasis del Dusht e Kivir i la ciutat santa de Mashad, on gaudirem de les construccions islàmiques més fascinants d´orient mitjà, alguna de les grans maravelles de l´antiguitat, jardins que son una recreació del paradis, animats basars, però per sobre de tot una gent maravellosa amb una hospitalitat que difícilment trobarem a cap altre país.

Turkmenistan i Uzbekistan (del 17 al 27 d´agost). Grup de 6 a 12 persones. Una proposta inèdita que afegeix Turkmenistan a la ja clàssica ruta de les 3 ciutats mítiques d´Asia Central (Khiva, Bukharà i Samarkanda). Turkmenistan és un dels països més hermètics del món, obert al turisme des de fa pocs anys amb ciutats patrimoni mundial com Konye Urguench i curiositats úniques com la porta a l´infern. Uzbekistan un any més consolida la seva posició com a destinació de moda als viatges alternatius amb la seva gran col.lecció de mesquites, madrasses, mausoleus.

Iran  +  Turkmenistan  +  Uzbekistan (del 2 al 27 d´agost). Grup de 6 a 12 persones. La combinació de les dues anteriors rutes. Un autèntic dream travel que travessarà el tram central de la Ruta de la Seda per tres països des de Teheran fins a Taxkent overland i sense vols, oferint la possibilitat de gadir de ciutats mítiques com Samarkanda, Bukhara, Yazd, Shiraz i Isfahan en un mateix viatge.

US HI ESPEREM !!!


I si  us agraden els contes i llegendes, us agradarà aquest conte d'Iran: "El soldà, el formatge i els ratolins"


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

22/3/14

Descobrint Lisboa: Recomanacions d'allotjament

En alguna altra ocasió us havia parlat de la col·lecció de guies de viatge "Amb destinació a..." i ara volia presentar-vos les darreres novetats de la Guia de Lisboa, per tot aquells i aquelles que estigueu pensant en fer una escapada en les propers dies a aquesta fantàstica ciutat...

I especialment, us volia convidar a fer una ullada a les recomanacions d'allotjament que us faig a la mateixa. A Lisboa existeix una àmplia gama de possibilitats d'allotjament, des d'hotels de luxe a d'altres més modestos però amb encant, des de les tradicionals "pensaos" a les més emblemàtiques "pousadas", des de bones "albergarias" per a joves a interessants apartaments situats a l'Alfama, Baixa o Chiado... i normalment amb un preu força atractiu per totes les butxaques i condicions.

D'entrada us recomano un cercador... A Lisboa podeu prop de 400 hotels amb el cercador de Booking que us ofereix més de dos mil cinc-cents a tot Portugal. És el meu cercador preferit d'hotels per diverses raons: té una bona secció de comentaris dels clients (que jo utilitzo sempre en el moment de decidir-me entre dos o més hotels), interessants ofertes, està en català i a més, he viatjat amb ells desenes de vegades i la veritat és que mai m'han fallat !

També podeu consultar molts més hotels a l'apartat d'allotjament de El Bloc dels Viatges, on trobareu altres companyies i cercadors com eDreams, Hotel.info, Rumbo, Hoteles.com,Atrapalo, Budgetplaces, Lastminute, Agoda, Expedia, Tripadvisor, Hotelius, Hotelopia, Trivago, Logitravel, Hotelplease o HotelClub. I si voleu hotels "selectes" teniu a Prestigia.

I per acabar us recomano tres allotjaments que he tastat i m'agraden:

- L'alberg Passport Lisbon Hostel, que està situat a la Praça Luís de Camões, 36-2D, una de les places més emblemàtiques entre el Bairro Alto i el Chiado.

-  La modesta Pensão Londres (Rua Dom Pedro V, 53) està situada a la part superior del Bairro Alto i ofereix una vista panoràmica sobre Lisboa.

-L'encantador As Janelas Verdes, un hotel  de quatre estrelles situat al costat del Museu Nacional de Arte Antiga, que duu el nom de la bellíssima Rua das Janelas Verdes.

Bona estada !!! 

18/3/14

Coneguem el Món: Guatemala, el cor dels maies

I arriba una nova conferència de Coneguem el Món

Com ja ho sabeu els que heu assistit alguna vegada, un cop al mes al cada mes al Centre Cultural Can Fabra, al barri de Sant Andreu a Barcelona, Coneguem el Món organitza una xerrada sobre destinacions viatgeres. La propera serà el divendres 21 de març a les 19h, com sempre, i duu el títol de “Guatemala, el cor dels maies”, a càrrec de la viatjera Marta Ramírez. 

Bressol de la cultura maia, atrapada entre dos oceans, ferida per una cruel guerra civil i travessada per una serralada volcànica, Guatemala encara té aquell somriure tímid davant del visitant i ofereix meravelles naturals i culturals per a tot aquell que les vulgui descobrir. 

US HI ESPEREM !!!

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

13/3/14

En cotxe de Barcelona a Dakar

Aquest cop volia compartir les experiències viatgeres d'en Jordi, l'Isaac i el Roger en una ruta en cotxe des de Barcelona a Dakar que va tenir lloc durant l'estiu del 2013. Us deixo amb les seves paraules i imatges... i recordeu que en aquest mateix bloc "Jordi de Viatge" podeu llegir altres de les seves rutes...

"Dit i fet, el dia 26 a les 15:30 hem quedat a Palau Reial per donar la sortida a aquest viatge. L'Isaac es va presentar amb una sorpresa: una enganxina pel cotxe de la "Operació Percebes" i una samarreta per cadascú amb el logo corresponent. Operació Percebes ve de que, en un principi, prop de Sidi Ifni, una ciutat del sud de Marroc, i que cau a la nostra ruta, hi ha una zona on els percebes es poden collir sense cap mena de problema. I aquest és un dels objectius del viatge, trobar aquest lloc i fer un bon tiveri!"

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

9/3/14

Abril i maig a Vietnam

I avui us volia presentar el viatge de Joan Blesa durant l'abril i maig del 2013 per Vietnam. Una ruta que ens mostra en el bloc "Good Morning Vietnam":

"Eh nois! Avui en faig 67. Que poc es pensava la meva mare quan em va parir que passaria l' hora del meu natalici, 4:45 de la matinada, en un tren borreguero. Ahir vaig passar el dia per Hanoi, I al marxar els del hotel em varen cantar el happy birthday I em varen donar una capçeta amb dolços, plàtans i aigua per el viatge, un "botones" em va dur fins el meu lloc al tren i varen pagar el taxi. Bé, 12 hores en un tren dels anys 50, però vaig agafar la versió luxe, o sigui, un compartiment amb 4 lliteres, encara que anava sols amb una parelleta de motxileros italians. La veritat és que he dormit força bé. Ara estic a Hue. Aquest mati he estat visitant la ciutadella reial dels Nguyen, I d'aquí una mica aniré a la piscina I desprès a voltar per el poble..."

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

4/3/14

Camps de solidaritat 2014 amb Setem

I després d'unes setmanes de descans blocaire, que de ben segur molts dels que fa anys que fem un bloc hem compartit, torna El Bloc dels Viatges amb més energia i les novetats viatgeres que hi ha per la xarxa en català... 

Per començar aquesta nova etapa, el setè any de vida d'aquest espai i on ja s'han superat les 1.500 entrades i tot just les 400.000 visites, us convido a descobrir les propostes de viatge que ens presenta Setem amb els Camps de solidaritat 2014

Uns projectes que ofereixen la possibilitat de formar-se, conviure i col·laborar amb organitzacions de l’Àsia, l'Amèrica Llatina i l'Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració o els Drets Humans a 3 continents, 14 països i 22 destinacions diferents. El periode d'inscripció va començar el 14 de gener de 2014 i es tancarà a finals de març. Si us interessa ara és el moment...


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...