24/4/14

Four Legs per Laos

Four Legs és l'interessant bloc d'una parella catalano-australiana que ens relata en català i anglès les seves aventures arreu del món i us aviso que us agradarà, especialment per unes imatges fantàstiques, aixi que només resta animar-vos a llegir els seus relats de Laos:

"He de dir que aquí a Luang Prabang, Laos, estan les cascades més boniques que hem vist des de que hem començat el viatge. El color de l’aigua és un blau turquesa degut al color de la roca calcària de les muntanyes. Una amiga meva ja m’havia recomanat este lloc i per res del món em va decepcionar! També vam anar a visitar unes altres cascades que estaven apartades d’aquestes però no hi baixava suficient aigua tot i què em van agradar igualment ja que aquestes tenien els arbres entre mig que les feien diferents..."


I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

13/4/14

Mil viatges per Corea del Nord

En Jordi, de Mataró, és un amant dels viatges amb la voluntat de conèixer la diversitat que hi ha al món i des de fa un temps ha iniciat el bloc Mil viatges on compartir les seves impressions i comentar les experiències viscudes en aquells llocs que més l’han agradat... avui us convido a conèixer una mica més Corea del Nord:

"Els Mass Games, coneguts també com la gimnàstica de masses son un increïble espectacle que es fa cada any, des de 2002 a Pyongyang durant tres o quatre mesos a l’Estadi Primer de Maig de Pyongyang, un enorme recinte on hi caben cent cinquanta mil espectadors. Milers de gimnastes i acròbates es preparen durant mesos per fer l’espectacle humà més precís i impactant que mai hem vist. Tots a una, ni el més mínim error ets capaç de detectar en aquest espectacle que et deixa bocabadat. Llum, música, acrobàcia, focs artificials. Estàs gairebé dues hores sense poden ni parpellejar. 

Tota una tribuna de l’estadi, es converteix a més, en la més gran pantalla visual del món. Els milers d’espectadors estan ensinistrats per canviar de cartolina cada pocs segons, mostrant incomptables mosaics. La història del país és la protagonista dels mosaics, així com la guerra contra els japonesos i els americans i el naixement de Kil Il Sung (el sol del segle XX)..."


I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

7/4/14

"El món no s'acaba" a Tanzània

La Taide és l'autora del bloc "El món no s'acaba" on ens relata i mostra (us agradaana les seves fotos!!) les seves experiències viatgeres arreu del món. Avui us animo a llegir sobre el seu viatge a Tanzània que va tenir lloc al febrer del 2013:

"Sense adonar-me'n va arribar el dia de marxar i em vaig trobar en un avió rumb a Arusha, la capital del Nord de Tanzània (on es troben els parcs més famosos, però que només és una petita part del país). Un cop a l'aeroport d'Arusha, vam tramitar el visat i al sortir ens estava esperant el Max que seria el nostre guia i xofer durant tot el viatge. Ja era de nit, així que el Max ens va portar directament a l'hotel on passaríem les dues primeres nits i es va acomiadar de nosaltres fins l'endemà.
El primer dia vam visitar el parc nacional d'Arusha, el més desconegut de tots. És petit i, tot sovint, es descarta per poder passar més temps al Serengeti, però val la pena ja que té una mica de tot (sabana, llacs, bosc, muntanya...) i és un dels llocs on es poden veure còlobs de crinera oriental (Colobus guereza), que són espectaculars.Només a l'entrar al parc ens vam trobar amb aquesta girafa (la primera!) al mig del camí. En aquell moment vam començar a al·lucinar, i ja no vam parar. I seguidament, les primeres zebres..."

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...