19/3/15

El món (no) és un lloc perillós

Avui una nova recomanació: Fa pocs mesos es va presentar el llibre "El món (no) és un lloc perillós. Quan ets lluny, la llunyania és casa teva" (Cossetània, 2014) de Xavier Gual:

"El pas per diversos països i ciutats de tot el món han permès descobrir a Xavier Gual diferències evidents entre personalitats, caràcters i costums, però el més interessant han estat, segurament, les coincidències. I d’aquí ve el títol; el convenciment que “el món no és un lloc perillós” es fruit de la confiança que existeixen unes semblances entre la gent d’arreu, que no hi entenen de fronteres. 

Encara que Gual es plantegi la visita a diversos punts de la geografia mundial amb voluntat d’aplegar-ne informació que pot renovar la seva manera de veure’ls, fa explícita la seva opinió sobre el que hi ha pogut trobar, encara que hagi d’anar més enllà de la imatge amable i superficial que podrien tenir a ulls del turista..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...