12/10/15

Ghana, una Àfrica creativa i viable

Diari de Viatges és un bloc que pretén servir de punt de trobada entre el periodisme i els viatges. Aquest Diari de Viatges, que publica Catalunya Plural (eldiario.es) intenta enriquir la visió del món a través dels periodistes que el recorren i que projecten un relat viu de les gents i els territoris, allunyat dels convencionalismes. Avui us convido a llegir el relat de Ghana, una Àfrica creativa i viable:

"Per descobrir l'essencial de la història de Ghana, el primer país de la regió que va accedir a la independència, el 1957, res millor que una visita al mausoleu de Kwame Nkrumah, el líder que va guiar el país en el seu naixement, i un dels grans defensors del panafricanisme. Una gran avinguda amb dos estanys flanquejats amb estatuetes d'uns agenollats tocadors de "abein", l'instrument de banya que es fa bufar per rendir honors a un personatge carismàtic, condueix al monument en el qual descansa Nkrumah per a l'eternitat des del 1992, quan la seva figura va ser rehabilitada públicament..."  


I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...