21/12/15

Un bon regal per aquestes festes, el llibre "Contes de la Ruta de la Seda"

Avui us volia convidar a un viatge per la mil·lenària Ruta de la Seda, descobrint deserts i muntanyes, somriures i mirades, llegendes i tradicions, de la mà del llibre “Contes de la Ruta de la Seda”, un recull de les més extraordinàries i mítiques històries narrades de generació en generació a la llunyana Àsia.

Aquesta recopilació, editada per Nova Casa Editorial, està feta seguint els ensenyaments més savis dels mestres sufís que ens aconsellen “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor”. I així, des del cor, i encisat pels descobriments que amaguen els camins de l’Àsia, us volia convidar a gaudir d’aquests breus relats.

Durant aquests dies de vacances de Nadal i Reis us volia fer una oferta molt especial per tal de compartir aquests contes que m'han acompanyat en els viatges per la Ruta de la Seda i que crec poden ser un bon regal per les persones estimades i les amistats. 

Si em feu arribar un correu a elblocdelsviatges@gmail.com podeu obtenir un exemplar al preu de 12 euros o 2 exemplars al preu de 20 euros.

Un cop arribat el vostre correu, us informaré de cop fer el pagament i a continuació rebreu el llibre en el vostre domicili... ben senzill !!!

 (A les llibreries el preu és de 15 € exemplar)

Espero que gaudiu ben aviat dels contes de Nasrudin, de Yue Xia Lao, del gran Khan de Bukharà o de Hasan i Husan... 

Bones lectures i bones festes !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...