1/2/16

Dinamarca amb nens

"El museu Vikingeskibsmuseet, petit, ens permet conèixer una mica més la cultura vikinga, que durant uns 300 anys es va expandir per Europa, Àfrica del Nord, Àsia i fins Amèrica del Nord. Ens desapareix del cap la idea de violadors amb cascs de banyes, per la de viatgers incansables, mercaders i gent forta amb grans dots de navegació. Jo segueixo admirant la diversitat de bicicletes i el que més és d'admirar: la relació que tenen amb els danesos. Són un element del seu dia a dia, com una extremitat més. Per anar a la feina, a passejar, a fer esport o per portar els nens a l'escola. Cadascú te la seva i n'està orgullós, tot i que també és cert que molts diria que no les cuiden gaire...."

Doncs si, a la fantàstica web de Viatgeaddictes podem trobar un interessant diari del viatge d'una parella amb dos fills (de dos anys i deu mesos) per Dinamarca.

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...