5/10/16

Els mariners de les Filipines

Al juny d'aquest any 2016 la Laura Pons, autora del bloc Viatge al país dels somnis, es trobava a les Filipines i ens relata una encisadora història de mariners... no us la perdeu: 

"No porten barba, ni pipa sota el nas. No prenen rom cremat, ni canten cançons d’amors a cada port. De fet, no fumen, i només comparteixen alguna cervesa o vi entre ells quan estan fondejats. Es fan dir navegants i no mariners; i coneixen els mars, els nusos i els vents com si els haguessin parit. Tan aviat et cusen una vela -tots tenen màquina de cosir!-, com t’arreglen el motor, o et cusen una ferida mentre el veler sembla perdre el nord, fan d’experts radioaficionats quan fa falta, t’expliquen les tècniques de conservació d’aliments fora de la nevera, fan pa i melmelada de tota la fruita que arrepleguen i et fan un curry amb quatre verduretes i una mica d’arròs que quedava al rebost..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...