8/11/16

Viatge a Oman

La Carme Garrigós, infermera d'UNICEF, ens explica en el seu bloc reflexions i viatges. Avui us convido a conèixer una mica més d'Oman de la seva mà: 

 "A les nou en punt, Zaid Baoez, el meu guia, ja era a l’hotel. Asseguda de copilot en el cotxe blanc l’hem abandonat disposats a que els meus ulls absorbiren la bellesa de Masqat, la capital dels omanites. La primera aturada l’hem feta davant la mesquita que du el nom del cap de l’estat, el sultà Qabus ibn Said, que està malalt, però encara està al timó d’aquest país. Oman té una població de més de quatre milions d’habitants, moltíssima costa i petroli i gas. El sultà va destronar son pare que estava en contra de la modernització i portava el país com una dictadura absolutista. 

El fill, Qabus ibn Said, ha sabut desenvolupar la riquesa del país i mantenir-lo unit. A més, ha aconseguit un gran enriquiment amb el comerç del gas i el petroli. La mesquita que du el seu nom és grandiosa. Immensa! Té un jardí tan gran que sembla un parc natural… Potser exagere, però m’ha paregut immensa..." 

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...