28/4/16

Viatjant per l'Uruguai


"En total han estat 8 dies, els quals ens han permès recórrer la costa. Ens enfilàvem a Buenos Aires, a bord d'un vaixell de la companyia ColoniaExpress, i amb 1 hora ens plantàvem a Colonia del Sacramento. El nostre amfitrió, en aquest cas, vivia a Juan Lacaze, així que ens ha donat a conèixer un nou destí. De Colonia marxàvem cap a Punta del Diablo, on el mal temps ens va fer una mica la guitza i per això vam abandonar la idea d'arribar fins a Cabo Polonio, petitíssima i remota localitat de pescadors, a la qual avui dia no hi ha ni subministrament elèctric ni aigua potable, vaja un paradís pels hippies...."

Així comença un bon relat d'Estem de Vacances, la fantàstica parella viatgera que formen en Xavi i la Txell, que ens permet descobrir una mica més l'Uruguai.


I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

24/4/16

Un Sant Jordi 2016 fantàstic i ple d'emocions !!!


Un Sant Jordi fantàstic, ple d'emocions i bona companyia.  En pocs dies tres activitats viatgeres i literàries... 

Moltes gràcies als bons amics i amigues que es van passar ahir 23 d'abril per la parada de Nova Casa Editorial, especialment als grans viatgers Xavi Tarafa Mercader i Jordi Canal-Soler i a la Sandra Fillol i l'Antonio Llamas que em va fer moltíssima il·lusió veure'ls i poder dedicar-los els "Contes de la Ruta de la Seda" i el llibre "Experiències de viatge"


I també em va encantar poder participar en la presentació el divendres 22 del llibre "Experiències de viatge" i poder compartir reflexions i il·lusions amb un munt de escriptors viatgers i viatgeres escriptores ... I que dir d'en Joan, la Maite, la Núria i la resta de membres de Nova Casa Editorial, mil gràcies per la vostra feina per Sant Jordi i per la que feu dia a dia !!!


I també molt feliç per la xerrada "Viatge a l'Orient de la Ruta de la Seda" que vaig tenir la sort de fer el dilluns 18 en el marc de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona. Mil gràcies a l'Anna i la Lola per la seva organització !!! 

22/4/16

I per Sant Jordi, signatura de "Contes de la Ruta de la Seda"

I aquest dissabte 23 d'abril del 2016 em podeu trobar signant el llibre "Contes de la Ruta de la Seda" al stand de Nova Casa Editorial que es trobarà a Passeig de Sant Joan 31 (entre Casp i Ausiàs March, Metro: Tetuan i Arc de Triomf) de les 17h. a les 18h. 

Aquest llibre és una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia. Contes que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut. 

 Un recull fet seguint els ensenyaments mil·lenaris dels mestres sufís que ens aconsellen: “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor”. I així, des del cor, encisat pels descobriments que amaguen els camins de l’Àsia, he volgut mostrar la bellesa i les tradicions mil·lenàries del Tibet, la Xina i l’Àsia Central.

Durant la resta del dia també podeu trobar altres amics i amigues que comparteixen la passió per la literatura i els viatges. 


Així, en el mateix lloc a les 11h. a Mariló Sanz que signarà el seu llibre "Entre dos mons". Algèria, els seus paisatges i la seua gent. Partint d’escenaris reals i d’experiències viscudes, no només a Algèria sinó a altres països àrabs, l’autora relata la història d’amor de la Mariona, una catalana que viu a València i que lluita per viure entre dos mons i poder mostrar als fills el camí que els espera pel fet de ser hereus d’una doble naixença.

I a les 16h. a Jordi Canal-Soler que signarà el seu llibre "Terres del nord" on  explica el seu recorregut per Alaska i el Yukon, una crònica de la història i la natura d'aquestes terres i també la descoberta personal com a fil conductor.

19/4/16

Presentació del llibre "Experiències de viatge"

Avui us volia convidar a la presentació d'un llibre en el que he participat amb un relat dedicat al Kirguizistan. Es tracta del llibre "Experiències de viatge" que dóna veu a 44 viatgers i bloggers de viatge en un recull de 51 vivències narrades en llengua catalana.

Un llibre que Nova Casa Editorial porta mesos cuidant i mimant per tal d'establir un diàleg entre viatgers fet a partir d’experiències diverses tant per la destinació com per la forma de viatjar, moure’s, dormir, compartir. Un llibre que crec pot ser útil per animar a molta gent a conèixer món i contagiï als demés la passió d’aprendre d’altres formes de vida, paisatges i persones.

En aquest llibre també participen amb uns relats fantàstics bons amics i amigues, tots ells grans viatgers, així que us animo a acompanyar-nos a la presentació del llibre 'Experiencies de viatge' que serà el dia 22 d´abril a les 18h a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (Plaça de Lesseps, 20-22). Us  hi esperem!

11/4/16

Conferència: Viatjant per la Ruta de la Seda


Avui us volia convidar a una nova xerrada en el marc de la Mostra de Turisme Juvenil que té lloc durant aquests dies a la ciutat de Barcelona. 

El proper dilluns 18 d'abril a les 19h tindré el plaer de donar una xerrada sobre la Ruta de la Seda en el Punt d'Informació Juvenil de Sants-Montjuïc (c. Muntades, 5, a la Casa del Mig del Parc de l'Espanya Industrial

Vull compartir la meva passió per les ciutats mil·lenàries de la Ruta de la Seda, descobrint deserts i muntanyes, somriures i mirades, llegendes i tradicions. Parlarem de Kashgar, de Samarcanda, de Karimabad, de Xi'an i d'altres indrets fascinants d'aquesta llegendària ruta. US HI ESPEREM !!!



4/4/16

En bici per Tanzània

La Gemma, l'Anna, la Cris i l'Aina van viatjar per Tanzània a sobre de les seves bicicletes durant tres setmanes del novembre de l'any 2014 i ens ho expliquen la mar de bé en el seu bloc Viatjant en bici:

"Des de Kilwa Masoko agafem una patera per creuar cap a Pande, amb la intenció de seguir pedalant cap a la carretera principal, però aquesta regió és molt sorrenca i no podem avançar. Demanem a algú si ens poden portar fins a la carretera, però és dia de futbol i el poble està paralitzat, així que no ens queda més remei que anar a veure el futbol (a 1 hora a peu del poble!!!) i quedar-nos a dormir a casa de l’entrenador...."


I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...