27/5/16

Un recorregut literari de Tahití al Japó a través de deu llibres de viatges


Ja fa mesos d'aquest article al diari Ara, però preparant les vacances ho he trobat i he pensat que podia ser d'interés per a tothom, es diu La volta al món des de casa. Un recorregut literari de Tahití al Japó a través de deu llibres de viatges de Berta Vilanova: 

"Qui ha dit que s’ha de sortir de casa per viatjar? A través dels llibres de viatges podem recórrer gairebé tots els països del món sense aixecar-nos del sofà. Al llarg de la història, molts escriptors aventurers, temptats per la curiositat, han fet les maletes i n’han escrit les seves memòries o impressions. “Des de l’antiguitat hi ha hagut viatgers que han volgut transmetre les seves vivències i descobriments”, diu Narcís Garolera, autor del llibre Escriptura itinerant (Pagès, 1998) i professor de literatura a la Universitat Pompeu Fabra..."


I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

20/5/16

Conferència “Viatge a les fonts del Nil”


I aquesta tarda, 20 de maig, tenim una nova ocasió de gaudir d'una interessantissima conferència de la mà de Coneguem el Món, com sempre els divendres a les 19h. a Can Fabra, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Avui podrem gaudir del “Viatge a les fonts del Nil”, amb German Aguilar.

“Faràs un segon viatge, un viatge al riu d’ on va fugir el meu primer poble escollit, el riu on l’ home va adquirir la seva essència, el riu on va néixer la civilització. Un viatge pel Nil des de el delta fins a les seves fonts i quan tornis ho explicaràs a una conferència de Coneguem el Món. Allà faràs arribar al meu nou poble escollit els meus dos nous manaments viatgers” 

12/5/16

Coneixent animals a Namíbia

Volanthevist és el blog de Jere i Gemma que ens porten de la mà de precioses imatges a conèixer un munt d'indrets i de països. Els acompanyem a conèixer animals a Namíbia ?:

"Otjitotongwe cheetah guest farm on vam passar una tarda amb guepards domèstics i salvatges, i ens haguéssim quedat a dormir si arribem a saber que tenen Dik-diks pasturant pel jardí i per la piscina. És el menys “seriós” o científic dels centres, però la història és curiosa. A Namibia els ramadera maten els guepards perquè se’ls mengen el ramat. I l’amo d’aquesta granja va matar un guepard, sense veure que tenia tres cadells amb ell. Quan se’n va adonar, els va recollir i els va portar a Etosha, però al parc li van dir que allà no acollien animals de fora, i que a més els guepards ja havien tingut contacte humà i els guepards d’Etosha no els adoptarien. Sense saber què fer, l’home se’ls va tornar a endur a casa. I els mentre decidia què en feia, els va anar agafant carinyo. I allà es van quedar, al seu jardí (enorme), com 3 gatets domèstics..."
´
I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

7/5/16

Voltant per Rússia

En Joan i l'Èlia son els autors del bloc Voltant pel món que relata el seu viatge per arreu del món... avui us convido a gaudir de les seves paraules i imatges dedicades a Rússia:

"El centre de la ciutat d’Irkutsk és molt maco, està ple de botigues i de colors. Per ser un dimecres per la tarda hi ha moltíssima gent per tot arreu, intuïm que és degut a la bona temperatura que fa. Les noies és vesteixen amb les seves millors gales perquè durant l’any han d’anar abrigades per resistir temperatures de fins a -40ºC.Tornant cap a casa hem parat a una zona nova comercial que estan edificant a prop del centre. Tot és molt nou i els edificis mantenen una estètica similar, com si fos un petit poblet de muntanya. Els pisos superior sempre els fan de fusta ja que és un molt bon aïllant de la calor...."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...